woensdag 18 april 2012

Terug gaan..(Nederlands)

Als 'dingen' manifesteren bij veel mensen, dan zit daar een boodschap in..ja toch?
De dingen die zich momenteel manifesteren zijn veelal echte lichamelijke problemen - zoals ik al eerder heb gezegd - rugpijn, darmproblemen, maagproblemen, heupen die vastzitten en pijn uitstralen naar de benen, maar ook boosheid, afkeer, oordeel en beschuldiging woekeren momenteel.


Dus..we moeten nu samenkomen en dit een halt toeroepen. Wij als lichtwerkers kunnen ons hoofd nu niet in het zand steken en slachtoffers zijn. We kunnen niet toestaan dat het zich zo verspreid, tijd om de situatie om te keren!
Nu is de tijd om bewust te zijn...doe je mee? Please? We hebben je allemaal nodig!
  Dus..'dingen' komen naar boven..alweer.
Wat ik bij mezelf heb gemerkt en ook bij anderen zie, is dat de situaties die naar boven komen - op lichamelijk of geestelijk gebied - duidelijke oorzaken en redenen lijken te hebben, maar...dat is niet alles dat er is.
De situatie die je nu dit ongemak bezorgd is waarschijnlijk gekoppeld aan een soortgelijke gebeurtenis in het verleden:
Bijvoorbeeld, als je nu verlies voelt, probeer eens terug te gaan in je leven en kijk eens wanneer je soortgelijk verlies hebt ervaren.
En als je rug pijn doet, en je snapt wel waarom je rug pijn doet, probeer eens te achterhalen wanneer je rug voor het eerst pijn deed, waar is het aan gelinkt.
Ik durf je op een briefje te geven dat de situatie van nu en die van vroeger niet voor niets aan elkaar gekoppeld zijn...je lichaam laat je nu voelen wat je moet helen in het verleden..


We lijken aldoor terug te gaan in de tijd..kijken wat er nog opgeruimd moet worden, voor we meer nieuwe energie in ons kunnen opnemen.
En we gaan nu ook duidelijk naar de details kijken..dat wat we eigenlijk al vergeten waren, de dingen waarvan we dachten dat we die al doorgewerkt hadden, maar toch meer aandacht nodig hebben...waar meer licht op geschenen moet worden..niets mag verborgen blijven in het duister..we hebben al die ruimte nodig voor ons licht.
Dus, bedank je koorts, bedank je urineweg- en blaasproblemen dat ze alles uitpiesen, bedank je pijntjes, je pijn en je ziekten..want ze zijn er om je te helpen.
Ho'oponopono is een mooi gereedschap om uit te spreken als de situatie daarom vraagt:


* Ik houd van je
* vergeef me
* Het spijt me
* Dank je


IngeGeen opmerkingen:

Een reactie posten